GMG, Rust & Laat Los

Dag 4 Rust uit in Jezus liefde volle armen

Ik vind dit zelf een moeilijk stukje omdat ik hier op aarde een lieve vader heb. Ik kan mijn niet voorstellen hoe het is om een vader te hebben die je niet wilt. Helaas hoor ik om mij heen wel anders. Vaders die hun kinderen niet meer zien, omdat de nieuwe vrouw toch belangrijker is dan zijn eigen kinderen. Of moeders die bewust hun kinderen weg houden bij de vaders. Ik ken beide verhalen van deze gevallen.  Het baart mij ook zorgen hoe je aan kinderen die in zo’n situatie leven moet uitleggen dat er een Vader is in de Hemel die van hen houd. De vader die ze op aarde hebben en kunnen zien doet dat al niet eens laat staan een Vader in de Hemel.

Ik wil je vragen om deze week te bidden voor kinderen in ons land die leven in een van de 2 bovenstaande situaties. Te bidden voor kinderen die hun ouders niet voor hun kunnen zorgen. Voor kinderen die leven in een huis met geweld en mishandeling. Bid voor deze kinderen, God maakt het verschil.

Als jij wel een lieve vader hebt hier op aarde zeg het hem. Zeg hem hoeveel hij voor je betekend. Prijs God om wat voor Vader Hij voor je is. Ook al vind je het moeilijk dan juist moet je het uitspreken naar God.

Week 2 Dag 4

Advertenties

Dank voor je reactie :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s