GMG, Rust & Laat Los

Dag 1 rust uit in je Maker Zijn hand

Omdat ik nooit ver van tevoren mijn teksten bij de foto wil maken omdat ik liever inspeel op wat er de afgelopen week is gebeurd. Kwam het dus zo dat ik mijn man vertelde dat ik toch echt een korte overdenking moest gaan maken voor het bericht van vandaag. Waarop mijn man antwoorden: “Je hikt er al een paar dagen tegen aan wie weet wilt God wel dat je stil bent. En de vrouwen zelf laat denken”. En daar heeft hij een punt. Ook ik moet leren te rusten en los laten. Ook ik moet stil zijn bij God.

Deze dag gaat erover dat je rust in de hand van je Maker. Zoals jullie weten eindig ik vaak mijn blogs met Blijf dichtbij je Maker op mijn andere blog http://www.lookaroundthecorner.com. En ik denk ook dat dat waar is. Wij moeten veel dichter bij Hem blijven, meer leven in vertrouwen, het komt goed, steeds weer opnieuw.

Wat ik mij afvraag is hoe rust jij uit in je Maker zijn hand?

Lees dag 1 van week 2 in je werkboek. Lees Psalmen 139 pak je bijbel en neem er de tijd voor, pak ook je kleurenkaart en begin met het herkenbaar maken van teksten in je bijbel.

Week 2 Dag 1.png

Ps: Ik zag vandaag pas voor het eerst dat ik de tekst van vandaag niet heb vertaald in het werkboek, mijn excuus daarvoor.

Advertenties

4 gedachten over “Dag 1 rust uit in je Maker Zijn hand”

Dank voor je reactie :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s