Nieuws, Zomer studie

Video verslag week 6

Video week 6

12 Hoofdstukken hebben we gelezen in Prediker. Keer op keer lezen we dat Salomo niet vervult is. Hij heeft veel dingen gekregen, maar niets vervuld hem.

Het is niets op aarde wat ons vervult, alleen God kan dat doen. Je zult wellicht zeggen ik kan God niet zien en niet voelen. Vers 13 in hoofdstuk 12 zegt, houd Gods geboden, geloof in God. Dat is alles waar het om draait in het leven. Niets meer en niets minder. In vers 14 staat, iedereen wordt veroordeeld op de dag dat we voor God staan. God ziet alles Goed en Slecht.

Het goede leven komt van God, en te geniet van de vreugde die God geeft, en Hij leeft. Heb 4:12 zegt dat God woord actief is en leeft.

Gods woord leeft, God spreekt tot je, dingen die moeten veranderen, Hij leid ons door Zijn wijsheid.

Ik bid al 7 maanden voor iets, maar God lijkt niet te antwoorden. Ik vroeg mij af of God mij wel hoort. Vanmorgen kreeg ik een antwoord niet het antwoord maar een teken dat ik weet dat God er is als een kus van God.  Het is te persoonlijk om het nu te delen. Maar geloof me als ik zeg dat God vreugde is en geeft als een cadeau van Hem.

In video 1 heb je dit blaadje gemaakt waar jij in het midden staat, met alles wat je bezig houd. Dit is niet het goede leven. God hoort in het midden te staan van jouw leven. Hij hoort je nummer 1 te zijn.

Zet God op nummer 1 in je leven en je zult vreugde ontvangen. Je zult leven in vrijheid. Vertrouw God ook al krijg je niet de antwoorden waar je op hoopt. Maar zoals Salomo hoofdstuk 12 afsluit, een goed leven is een leven met God. Dat is wat ik wens voor jouw.

 

 

Dank voor je reactie :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s